Case/vile de vanzare in Timisoara si judetul Timis- Peste 200 de anunturi - Portofoliu eugene.ro

Vanzari Case sau Vile in Timisoara: Finisaje moderne sau ultramoderne, preturi actualizate negociabile sau nu, case vechi de vanzare, vile moderne si ultramoderne, solutii imobiliare 2021

Intr-un top Eugene Estate cu cele mai cautate case de vanzare in Timisoara, momentan sunt cele din centrul orasului in special in Piata Unirii si Piata Victoriei si cele la 15 kilometrii distanta de oras in zone precum: Zona Girocului sau Comuna Giroc, Calea Lipovei sau Comuna Dumbravita si Aleea Ghirodei sau Comuna Ghiroda. In continuare zonele cu potential economic unde sunt disponibile case de vanzare sunt: Zona Braytim, Mircea cel Batran, Zona Lunei si Zona Sagului. 
In functie de materielale de constructie si calitatea finisajelor, preturile caselor pot ajunge uneori la milioane de euro pentru o casa individuala sau vila ultramoderna in centrul orasului (majoritatea fiind cladiri istorice, case cu design exterior autentic) sau chiar in zonele ce sunt intr-o continua dezvoltare precum Calea Lipovei, Calea Aradului, Calea Torontalului si in special Comuna Dumbravita, Calea Girocului (Braitym) sau Comuna Giroc, Calea Urseni sau Comuna Uresni, Mosnita Noua (Centrura Timisoarei, Bulevardul Sudului). Ca si materiale de constructie, caramida este in topul cautarilor.
Una dintre solutiile imobiliare in 2021 cu scopul de a achizitiona o casa este programul Noua Casa, program care vine in ajutorul celor ce cauta solutii pentru a cumpara o casa in rate prin banca.

Case cu teren de vanzare in Timisoara

Una dintre principalele preferinte in cazul caselor este suprafata totala a terenului. Atat locatia acestuia cat si numarul total de metri patrati fac ca pretul imobilului sa varieze. In topul preferintelor timisorenilor sunt casele cu peste 500 de metri patrati de teren pentru o locatie in oras si casele cu peste 1000 de metri patrati pentru o locatie la aproximativ 15 kilometrii de centrul orasului. Pe Eugene.ro gasesti peste 200 de anunturi cu case de vanzare in Timisoara si Judetul Timis.

Case individuale, duplexuri si triplexuri de vanzare in Timisoara

Cele mai scumpe categorii de case sunt cele de lux sau vile ultramoderne urmate de casele individuale, duplexuri si triplexuri. Cele mai ieftine categorii de case sunt casele vechi la peste 15 km de centrul orasului iar cele mai ieftine case noi sunt cele din categoria caselor “insiruite”. 
Casele individuale (proiect architectural individual si design interior individual) in Timisoara sunt printre cele mai cautate dar si printre cele mai scumpe. Duplexurile si triplexurile sunt de asemenea la mare cautare iar cele mai bune zone pentru investitii imobiliare sunt: Calea Girocului, Calea Urseni, Calea Lipovei, Comuna Dumbravita, Comuna Giroc si Comuna Mosnita Noua. Eugene Estate propune 60 de case individuale de vanzare in Timisoara si 127 in Judetul Timis.