Nu există rezultate conform filtrării. Vă rugăm schimbați opțiunile de căutare!

Peste 3200 de proprietati imobiliare disponibile in Timisoara, Bucuresti si imprejurimi: Peste 700 de apartamente de vanzare in Timisoara si Judetul Timis printre care si apartamente noi de vanzare in ansambluri rezidentiale din Giroc si Timisoara. Case si vile 454 anunturi, terenuri 148 anunturi, peste 70 de spatii comerciale, spatii industriale si spatii de birouri disponibile acum. Apartamente cu o camera, doua camere, trei camere sau patru camere in zone rezidentiale, semicentrale, centrale sau ultracentrale. De asemenea portofoliul companiei cuprinde si apartamente clasice de pe piata secundara. Anunturi actualizate, oferte personalizate si recomandari Eugene Estate.

Anunturi Imobiliare Actualizate 2021

Eugene Estate pune la dispozitia clientilor sai un portofoliu de peste 1000 de proprietati disponibile in Timisoara si zonele limitrofe si peste 2100 de proprietati in Bucuresti si zonele din imediata imprejurime. Tipurile de proprietati disponibile in portofoliul nostru sunt: garsoniere, apartamente, case/vile, duplexuri, mansarde, penthouse, immobile de lux, spatii comerciale, spatii industriale, spatii de birouri si terenuri.

Proprietatile rezidentiale cat si cele comerciale sau industriale sunt disponibile pentru achizitionare intr-o multime de varietati, dupa cum urmeaza: locuinte cu una sau mai multe camere, case si vile cu 3, 4 sau mai multe camere, cu una sau mai multe bai, cu teren mai mic sau mai mare, cu curte comuna sau individuala. Spatiile de birouri sunt situate atat in centrele oraselor cat si in alte zone importante, spatiile industriale sunt situate in zone din imediata apropiere a oraselor.

Dintre cele 3246 de anunturi imobiliare, peste 2400 de proprietati sunt apartamente de vanzare in Timisoara si Judetul Timis si Bucuresti si Judetul Ilfov. Pentru aceia dintre dumneavoastra care sunt in cautarea unui domiciliu format dintr-o camera de zi si unul sau mai multe dormitoare, sau pentru cei care sunt in cautarea unui studio/garsoniera, avem in portofoliu o gama variata de proprietati. Printre acestea se pot regasi atat proprietati de pe piata secundara, locuinte situate in imobile istorice, cat si locuinte situate in blocuri noi, compartimentate diferit, decomandate sau semidecomandate, cu 1 sau 2 bai, cu unul sau 2 balcoane, mobilate, nemobiliate, renovate recent sau proprietati care necesita renovare. O echipa de agenti imobiliari profesionisti va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare pentru vanzarea sau inchirierea imobilelor. Contacteaza acum un broker imobiliar disponibil!

Peste 200 de garsonere si apartamente cu o camera, perfecte pentru studenti sau pentru tineri aflati la inceput de drum care isi doresc mai putine cheltuieli de intretinere, peste 1000 de apartamente cu 2 camere de vanzare perfecte pentru familiile mici, care isi doresc un spatiu intim, peste 800 de apartamente cu 3 camere care sunt perfecte pentru familiile cu cel putin un copil care isi doresc o locuinta mai spatioasa si peste 250 de apartamente cu +4 camere care isi asteapta noii locatari care isi doresc un spatiu mai mare pe care sa il numeasca „acasa” si care sa fie in apropierea unor unitati de invatamant bune, a unor spitale sau a unor centre bancare sau centre comerciale. Incercam sa ne marim portofoliul cat putem de mult astfel incat sa putem satisface nevoile si cerintele fiecarui tip de client care ajunge la noi.

Pentru cei care isi doresc sa faca o investitie profitabila punem la dispozitie cele peste 100 de terenuri intravilane si extravilane disponibile in portofoliul nostru. Pretul unui teren poate fi diferit in functie de zona in care este amplasat, de suprafata lui si de specificatiile tehnice.

Apartamente de vanzare in Timisoara si judetul Timis. Peste 700 Anunturi cu Preturi Actualizate 2021

Preturi apartamente cu 1 camera: de la 17.000 € pentru o garsoniera in zona UMT sau 32.000 € pentru un apartament cu 1 camera in zona Sagului pana la 72.000 € pentru un apartament finisat modern in zona Simion Barnutiu sau 70.000 € pentru un birou/sediu de firma in Piata Unirii

Preturi apartamente cu 2 camere: de la 37.000 € pentru un apartament la casa in zona Ronat pana la 130.000 € sau chiar 190.000 € pentru un apartament de lux cu 2 camere in zona Piata Unirii.

Preturi apartamente cu 3 camere: de la 50.000 € pentru un apartament in zona Iosefin sau 53.000 € pentru un apartament in zona Girocului pana la 250.000 € pentru un apartament de lux cu 3 camere in zone ultracentrale si centrale din Timisoara.

Preturi apartamente cu 4 sau mai multe camere: de la 75.000 € pentru un apartament in zona Girocului sau Freidorf pana la 329.000 € cu o suprafata de 191 mp in zona Iosefin

Pretul apartamentelor de vanzare in Timisoara variaza in functie de locatie, suprafata, detalii de design, finisaje, confort, vecinatati si locuri de parcare. Sorteaza cautarea dupa pret crescator sau descrescator pentru afisarea tuturor anunturilor inclusiv apartamente ieftine de vanzare sau de inchiriat.

Imobiliare Timisoara, Bucuresti si imprejurimi: Case si vile de vanzare in Judetul Timis si Judetul Ilfov

Peste 200 de case de vanzare in Timisoara si imprejurimi cu preturi cuprinse intre 51.000 euro pentru o casa individuala situate in comuna Jebel sau 63.000 pentru o casa in zona Freidorf cu 3 camere, semidecomandata pana la 500.000 euro pentru o casa cu 700 mp teren in zona Elisabetin. Oportunitati imobiliare 2021: Dumbravita, Timisoara si Clisura Dunarii.

Peste 200 de case de vanzare in Bucuresti si imprejurimi cu preturi cuprinse intre 56.000 euro pentru o casa cu 2 camere in zona Lacul Morii Rosu sau 60.500 euro pentru o casa cu 2 camere construita in anul 1950 in zona Parcul Carol pana la 1.750.000 euro pentru o vila exclusivista in Cotroceni sau alte oportunitati imobiliare care includ si terenuri, spatii comerciale, spatii de birouri si spatii industriale propuse de Eugene Estate.

ProprietatiTimisoara

Proprietati disponibile in urmatoarele zone din Timisoara:

Nord-Est: Aeroport, Baba-Dochia, Badea Cartan, Crisan, Dorobantilor, Fabric, Ghirodei, I.I. de la Brad, Intre vii, Kuncz, Lipovei, Lugojului, Lunei, Neptun, Piata Unirii, Piata Victoriei, Plopi, Punctele Cardinale, Simion Barnutiu, Stefan cel Mare, Take Ionescu, Telegrafului, Timocului-Saguna, Tipografilor, Traian, UMT.

Nord-Vest: Aradului, Blascovici, Bogdanestilor, Bucovina, Centrul Bancar, Cetatii, Circumvalatiunii, Dacia, Favorit, Gheorghe Lazar, Matei Basarab, Mehala, Mircea cel Batran, Ronat, Torontalului.

Sud-Est: Banat, Banat 2, Braytim, Buziasului, Calea Urseni, Ciarda Rosie, Complexul Studentesc, Girocului, Lidia, Olimpia-Stadion, Plavat II, Soarelui, Spitalul Judetean, Vladeasa.

Sud-Vest: Balcescu, Brancoveanu, Dambovita, Elisabetin, Fratelia, Freidorf, Garii, Iosefin, Kiriac, Odobescu, Piata Doina, Piata Maria, Sagului, Sinaia, Steaua.

Apartamente de vanzare in Bucuresti si judetul Ilfov. Peste 1700 Anunturi cu Preturi Actualizate 2021

Preturi apartamente cu 1 camera: de la 35.900 euro pentru o garsoniera in zona Militari sau 50,000 euro pentru un studio in Drumul Valea Cricovului, sau 47.000 euro pentru un apartament cu 1 camera in zona Dream Residence, bloc construit in anul 2018 pana la 140.000 euro pentru un penthouse cu 2 terase in zona Straulesti sau 129.900 euro pentru un apartament cu o camera in Centru Vechi, Bucuresti.

Preturi apartamente cu 2 camere: de la 25,000 euro pentru un apartament cu 2 camere cu intrari separate din zona Soseaua Salaj sau 30,000 euro pentru un apartament in zona Ferentari sau 36,000 euro pentru un apartament in zona Militari Residence pana la 236,000 euro pentru un apartament in zona Aviatiei sau 190,000 euro pentru un apartament de lux in zona Greenfield Residence, Bucuresti.

Preturi apartamente cu 3 camere: de la 30,000 euro pentru un apartament cu 3 camere in Rahova sau 37,500 in zona Aleea Livezilor sau 45,999 euro pentru un apartament in zona Militari pana la 600,000 euro pentru un apartament de lux in zona Victoriei sau 450,000 euro in ansamblul residential Cortina Residence sau 355,000 euro pentru un apartament open-space in zona Arcul de Triumf.

Preturi apartamente cu 4 sau mai multe camera: de la 57,000 euro pentru un apartament de vanzare cu 4 camere pe strada Apusului sau 65,000 euro in Drumul Taberei sau 69,800 pentru o mansarda cu 4 camere in cartierul Berceni pana la 1,290,000 euro pentru un apartament de lux in zona Dorobanti sau 600,000 euro pentru un apartament in zona Cotroceni sau 590,000 euro pentru un bloc de apartamente cu vedere panoramica la Turnul cu Ceas al Castelului Primariei Sectorului 1 de la Banu Manta. Sorteaza cautarea dupa pret crescator sau descrescator pentru afisarea tuturor anunturilor inclusiv apartamente ieftine de vanzare sau de inchiriat.

Peste 1700 de apartamente in Bucuresti si Judetul Ilfov printre care si aprtamente noi de vanzare in ansambluri rezidentiale din zonele: Pipera, Baneasa, Titan si Decebal.

ProprietatiBucuresti

Oportunitati disponibile in urmatoarele zone din Bucuresti:

 

Ultracentral:

 • Dacia: Armeneasca, Dacia, Eminescu, Gradina Icoanei, Polona
 • Ultracentral: Amzei, Basarab, Batistei, Brezoianu, Calea Plevnei, Calea Victoriei, Candiano Popescu, Centrul Istoric, Cismigiu, Kogalniceanu, Lahovari, Lipscani, Magheru, Mihai Voievod, Mitropolie, Piata Amzei, Piata Glati, Piata Operei, Piata Romana, Piata Rosetti, Piata Sfantul Gheorghe, Piata Sfantul Stefan, Piata Sfintii Voievozi, Piata Universitatii, Piata Victoriei, Plevnei, Regina Elisabeta, Romana, Rosetti, Sala Palatului. Stirbei Voda, Take Ionescu, Ultracentral, Universitate, Vasile Parvan, Victoriei.
 • Unirii: Alba Iulia, Centrul Civic, Cosbuc, I.C. Bratianu, Libertatii, Natiunile Unite, Nerva Traian, Octavian Goga, Piata Alba Iulia, Piata Sfanta Vineri, Piata Unirii, Splaiul Independentei, Splaiul Unirii, Unirii.

Central:

 • 13 Septembrie: Drumul Sarii, Piata Arsenalului, Piata Jose Rizal, Panduri, Sebastian.
 • Calea Calarasilor: Calea Calarasilor
 • Cotroceni: Cotroceni
 • Decebal: Decebal
 • Ferdinand: Ferdinand, Foisorul de Foc, Pache Protopopescu
 • Mosilor: Mosilor
 • Parcul Carol: Cantemir, Cutitul de Argint, Marasesti, Parcul Carol, Serban Voda.
 • Tineretului: Timpuri Noi, Tineretului, Vacaresti.

Nord:

 • 1 Mai: 1 Mai, Agronomie, Banu Manta, Chibrit, Clabucet, Domenii, Titulescu, Turda.
 • Aviatiei: Aviatiei
 • Aviatorilor: Aviatorilor
 • Baneasa: Baneasa, Sisesti.
 • Bucurestii Noi: 16 Februarie, Bulevardul Gloriei, Bulevardul Laminorului, Bucurestii Noi, Chitila, Damaroaia, Jiului, Pajura, Straulesti.
 • Dorobanti: Beller, Capitale, Dorobanti, Piata Dorobanti, Primaverii, Televiziune.
 • Floreasca: Barbu Vacarescu, Floreasca
 • Gara de Nord: Gara de Nord, Grivita.
 • Herastrau: Herastrau, Nordului, Soseaua Nordului.
 • Kiseleff: Arcul de Triumf, Casin, Clucerului, Kiseleff, Piata Presei Libere
 • Nord: Centura Nord, DN 1, Nord
 • Pipera: Iancu Nicolae, Pipera

Est:

 • Colentina: Andronache, Bucur Obor, Colentina, Doamna Ghica, Fundeni, Ion Creanga, Lizeanu, Obor, Dristor,
 • Est: Centura Est, DN 2, Est, Iancului, Mihai Bravu, Muncii, Piata Muncii,
 • Pantelimon: Baciului, Chisinau, Gara de Est, Industriilor, Morarilor, Pantelimon, Socului, Stefan cel Mare,
 • Tei: Lacul Tei, Parcul Circului, Petricani, Tei, Teiul Doamnei,
 • Titan: 1 Decembrie 1918, 23 August (Catelul), Baba Novac, Balta Alba, Basarabia, Camil Ressu, Campia Libertatii, Costin Georgian, Fizicienilor, Liviu Rebreanu, Lucretiu Patrascanu, Nicolae Grigorescu, Ozana, Salajan, Theodor Pallady, Titan,
 • Vatra Luminoasa.
 • Vitan: Dudesti, Vitan, Vitan Mall, Vitanul Nou.

Sud:

 • Berceni: Alexandru Obregia, Aparatorii Patriei, Berceni, Brancoveanu, Drumul Gazarului, Eroii Revolutiei, Metalurgiei, Oltenitei, Piata Resita, Piata de Gros, Vitan-Barzesti
 • Girugiului: Progresul, Sura Mare, Girurgiului.
 • Rahova: Alexandriei, Antiaeriana, Chirgii, Ferentari, Margeanului, Pieptanari, Prelungirea Ferentari, Rahova, Salaj, Trafic Greu, Tudor Vladimirescu, Viilor, Zetarilor.
 • Sud: Centura Sud, Magurele, Sud

Vest:

 • Crangasi: Constructorilor, Crangasi, Regie
 • Drumul Taberei: Compozitorilor, Drumul Taberei, Timisoara, Valea Ialomitei, Valea Oltului
 • Ghencea: Ghencea, Prelungirea Ghencea.
 • Giulesti: Giulesti, Giulesti Sarbi
 • Militari: Apusului, Gorjului, Grozavesti, Lacul Morii, Lujerului, Militari, Moinesti, Piata Gorjului, Piata Leul, Pacii, Politehnica, Uverturii, Veteranilor, Virtutii.
 • Vest: Centura Vest