eugene estate, premiile noastre, imobiliare, imobiliare timisoara, imobiliare bucuresti, consultanta imobiliara, agentie imobiliara eugene estate, premiile noastre, imobiliare, imobiliare timisoara, imobiliare bucuresti, consultanta imobiliara, agentie imobiliara

Despre Noi

Poate ai auzit de noi. Poate de la un prieten care si-a vandut casa cu ajutorul nostru, sau poate de la o cunostinta care nu reusea sa isi vanda apartamentul de luni bune si apeland la noi a reusit intr-un timp foarte scurt. Sau poate de la o ruda care dorea sa isi cumpere locuinta la care visa si venind la noi, i-am transformat visul in realitate. Sau poate un coleg de la job ti-a spus ca multumita noua a gasit chirie avantajoasa intr-un imobil situat aproape de locul de munca. Sau poate din presa scrisa sau audio-vizuala unde au fost relatate marile tranzactii imobiliare pe care le-am intermediat.

Sigur ai auzit de noi pentru ca avem in portofoliul nostru cele mai multe proprietati aflate in procesul de vanzare sau inchiriere. Sigur ai auzit de noi pentru ca suntem cea mai puternica agentie imobiliara, fiind prezenti pe toate portalele importante de imobiliare si cea mai simpla cautare online duce la noi.

Sau poate nu ai auzit de noi, sunt sanse sa nu fi auzit, tinand cont ca majoritatea romanilor fac cel mult doua tranzactii imobiliare in toata viata. Poate nu stii ca an de an compania noastra a obtinut cele mai importante premii si numeroase distinctii in acest domeniu.

Dar cel mai important este sa stii ca te putem ajuta atunci cand vei dori sa tranzactionezi o proprietate imobiliara punand la dispozitia ta serviciile noastre care pozitioneaza in centru nevoile tale.

Premiile nostre:

  • Martie 2018 - Gala Profesionistilor in Imobiliare - Cea mai puternica agentie Timisoara
  • Martie 2017 - Gala Profesionistilor in Imobiliare - Agentia anului Timis
  • Februarie 2016 - Gala Profesionistilor in Imobiliare - Cea mai mare agentie Timis
  • Mai 2015 - Uniunea Agentiilor Imobiliare - Tranzactia anului
  • Aprilie 2014 - Uniunea Agentiilor Imobiliare - Cea mai buna campanie marketing
  • Februarie 2012 - Asociatia Antrepenorilor din Romania - Premiul I Timis - Companii imobiliare.

Testimoniale