Un loc unde soarele straluceste mereu si plajele sunt intinse pe zeci de kilometri.

Un loc unde oamenii te intampina mereu cu zambetul pe buze.

Un loc numit...

Capul Verde

Tipuri de proprietati

Rating
Vile

Vile

de la €348,950

Penthouse

penthouse

de la €348,950

Duplex

duplex

de la €238,950

Hotel suite

hotel suite

de la €192,450

Variante de cumparare

o achizitie pe viata in regim hotelier de 5 stele

Galerie foto

Dezvoltatorii imobiliari din regiune, impreuna cu cele mai cunoscute lanturi hoteliere din lume, ofera o gama larga de investitii imobiliare de 5 stele, unele deja construite si date in folosinta din anul 2011.

Toate apartamentele, duplexurile, camerele de hotel precum si vilele sunt vandute si inregistrate individual sub titlu legal separat, ceea ce inseamna ca fiecare cumparator este proprietarul unic al imobilului, proprietatea functionand sub tutela marilor lanturi hoteliere.

Variante de cumparare oferite:

  • - Self-Management Program - cumpararea proprietatii si apoi inchirierea acesteia familiei sau unui grup restrans de prieteni.
  • - Hotel Managed Program - marketarea proprietatii cumparate prin programe globale de inchiriere, cu procent din venituri si optiunea de a fi folosita privat 5 saptamani pe an.

Insulele Capul Verde

Un arhipelag tropic, situat in Oceanul Atlantic, in partea de vest a coastei Africii, la doar o ora distanta de insulele Canare, Capul Verde este un paradis cu cele mai frumoase plaje din lume. Cu temperaturi medii de 25°C - 30°C de-a lungul anului si ape cristaline, nu e nici o supriza ca turismul a crescut semnificativ in aceasta zona din anul 2000 cu 115%.

Insulele Capul Verde sunt formate din 10 insule mari si 5 insule mici. Insulele sunt destinatia ideala pentru oricine doreste sa evadeze intr-un paradis albastru. Turismul in plina dezvoltare, ospitalitatea caracteristica insulelor, precum si climatul tropic a determinat un nivel ridicat al cererii de cazare de calitate care sa depaseasca oferta existenta. Conditiile economice si de mediu de pe insule sunt perfecte pentru o investitie imobiliara profitabila.

un

Paradis albastru

un

Paradis albastru

Inspection Trip

Un Inspection Trip de 5,000 Euro pentru 2 persoane este solutia ideala pentru a vedea personal succesul resort-urilor de pe insula si a verifica antecedentele proiectului. Astfel se contureaza mai clar oportunitatea oferita, se cimenteaza increderea in partenerii de afacere si se ajuta la luarea celei mai bune decizii.

Odata ajunsi pe insula, cazarea se face la unul din resort-urile de 5 stele printr-un program VIP all-inclusive, cu transferuri de la aeroport la hotel. Inspection Trip-ul include un ghid privat al insulei si a resort-urilor, precum si timp personal de explorat si relaxat. Este o oportunitate extraordinara de a descoperi unicitatea insulei.