13 March 2018

Cum a fost la TIT: Targul Imobiliar Timisoara (10-11 Martie 2018)

TIT: Targul Imobiliar Timisoara desfasurat la Centrul Regional de Afaceri (CCIAT) in weekend-ul trecut (10-11 Martie 2018), eveniment organizat de Tion.ro, Agenda si Publitim, a reunit dezvolatori imobiliari precum si agentii imobiliare. Noi, Eugene Estate, am fost prezenti de-a lungul celor doua zile (sambata si duminica) cu cel mai mare stand. Am avut si am dat aproximativ 250 de vouchere de discount: -25% reducere la toate serviciile agentiei timp de 1 an de zile.

O surpiza pentru cei care au trecut pe la standul nostru de langa scena a fost conceptul VR (virtual reality). Cine a fost curios a putut vedea direct proprietati din portofoliul nostru. Pe viitor vom aduce acest concept si in agentia noastra situata in Bega Shopping Center - Etaj 2, Timisoara pentru oricine apeleaza la noi.

A fost o experienta de echipa si speram ca la editia viitoare sa venim, tot ca si acum, cu ceva inedit. Acum agentii nostri vor fi ocupati cu noii clienti dobanditi de-a lungul celei a II-a editii a targului. A fost un weekend frumos si productiv!