03 October 2022

5 etape de urmat la cumpărare primei case

Cumpărarea primei case poate fi o experiență complicată. Există multe etape și cerințe, care ar putea să vă îngrijoreze să nu faceți o greșeală costisitoare.
Iată, câteva sfaturi, pe care ar fi indicat să le iei în considerare atunci când îți cumperi prima casă.
1. Pregătiți-vă finanțele.
Trebuie să ai o situație financiară corespunzătoare, pentru ca instituțiile bancare să te considere eligibil pentru un împrumut.
află mai multe
2. Planifică-ți bugetul din timp.
Mai mulți factori vă vor influența bugetul, cum ar fi cuantumul avansului sau programul de credit ipotecar pe care îl alegeți. Includeți în această analiză, costurile de proprietate, cum ar fi taxele pe proprietate și costurile de întreținere.
3. Angajează-ți un agent imobiliar.
Agenții imobiliari sunt experți în domeniul imobiliar. Ei vă pot ghida în găsirea casei perfecte care se potrivește nevoilor dvs. și vă pot ajuta să evitați greșelile comune pe care le fac cumpărătorii când achiziționează o casă pentru prima dată.
4. Verifică imobilul cu un expert.
Un inspector de locuințe poate investiga o proprietate și poate furniza un raport scris care detaliază starea proprietății, inclusiv posibile reparații, probleme de întreținere sau reparații potențial costisitoare.
5. Găsiți împrumuturi ipotecare potrivite bugetului dvs.
Există multe împrumuturi ipotecare, dintre care unele au dobânzi și avansuri mai mici. Găsiți un credit ipotecar care se potrivește bugetului dvs.A fost folositoare informația?
EUGENE ESTATE
www.eugene.ro