Despre Noi

Agentie imobiliara

Eugene Estate SA, specializată în rezidențial, a luat ființă în anul 2000. Încă de atunci compania noastră a funcționat ca un liant bazat pe perfecționare și profesionalism între noi și clienții noștri. De-a lungul timpului, Eugene Estate a oferit consultanță imobiliară și servicii pentru peste 10.000 de tranzacții cu apartamente, case și terenuri de pe piața de real estate din Timișoara și împrejurimi.

Volumul mare de tranzacții intermediate, colaborarea cu jucători importanți din segmentul rezidențial și comercial, prezența activă în media și online, au impus Eugene Estate ca una dintre companiile imobiliare importante la nivel național.

În prezent ne desfășurăm activitatea imobiliară având două puncte de lucru, în București și Timișoara. Echipa de peste 100 de oameni specializați în vânzări și în domenii precum marketing, juridic și financiar, au făcut ca Eugene Estate să ajungă să fie soluția perfectă pentru nevoile de servicii imobiliare complete.

În toată dinamica pieței imobiliare din România din ultimii 20 ani, Eugene Estate a construit o poveste de succes ca urmare a poziționării nevoilor clienților în centrul atenției.

Pe lângă toate acestea, parteneriatul cu jucători importanți din piața imobiliară din România a dus la poziționarea companiei la un nivel unde se poate începe (și am început) un drum care s-a lăsat așteptat mult timp pe piața imobiliară din țara noastră: parteneriatul cu alte două cele mai puternice agenții imobiliare din țară pentru a crea Comunitatea Elitelor în Imobiliare din România. Misiunea CEIR este creșterea și dezvoltarea unei comunități a tuturor elitelor în imobiliare din România, unde oamenii împreună prin educație de calitate, networking și pefecționare continuă, schimbă percepția consumatorilor de imobiliare despre această industrie.

Portofoliul nostru cuprinde peste 3100 de proprietăți aflate în proces de vânzare sau cumpărare. Astfel, de 20 de ani suntem prezenți pe piața imobiliară din România pentru a veni atât în ajutorul dezvoltatorilor, vânzătorilor cât și a cumpărătorilor. Pentru clienții interesați de proprietățile office sau comerciale punem la dispoziție spații comerciale, spații de birouri, spații industriale și terenuri. Dar portofoliul nostru cuprinde și proprietăți imobiliare oferite spre vânzare pentru cei care își doresc o locuință într-o zonă rezidențială, apartamente noi, cu unul sau mai multe dormitoare sau băi, proprietăți cu living spațios și cu diverse facilități. De asemenea, în portofoliul nostru există proprietăți atât pentru cei care își doresc un spațiu mic, o garsonieră, cât și pentru cei care își doresc proprietăți mai mari, precum un duplex.

Premiile noastre

Agenția anului 2019
în România
Iunie 2020 - Gala CPI
Creșterea spectaculoasă
a anului 2019
Iunie 2020 - Gala CPI
Cea mai puternică Agenție Timișoara Martie 2018 - Gala Profesioniștilor în Imobiliare
Agenția Anului
Timiș
Martie 2017 - Gala Profesioniștilor în Imobiliare
Cea mai mare
Agenție Timiș
Februarie 2016 - Gala Profesioniștilor în Imobiliare
Tranzacția
Anului
Mai 2015 - Uniunea Agențiilor Imobiliare
Cea mai bună campanie
de marketing
Aprilie 2014 - Uniunea Agențiilor Imobiliare
Premiul I Timiș - Companii Imobiliare Februarie 2012 - Asociația Antrepenorilor din România

Testimoniale