x-city
towers

expect
cool

FACILITATI

Smart home
Smart home
Parcare supraterana/ subterana
Parcare supraterana/ subterana
Lift
Lift
Acces securizat
Acces securizat
Supraveghere video
Supraveghere video
Loc de joaca pentru copii
Loc de joaca pentru copii
Parc privat
Parc privat

X-City Towers

In apartamentele XCity Towers primeaza confortul si libertatea. Constructia este realizata dupa un design ergonomic, fara zone ce incomodeaza sau nu pot fi folosite, cu mult pret pus pe lumina naturala.

Aceasta nu este doar o alta cladire de apartamente. De la planificare, arhitectura si design pana la executie, XCity Towers inovează. Iti oferim un apartament smart, echipat cu sisteme tehnologice performante, gandite pentru a-ti face viata mai usoara.

Tehnologia smart si numeroasele facilitati ale ansamblului sunt gandite pentru a te sprijini si inspira sa traiesti asa cum iti doresti si totodata sa fii parte dintr-o comunitate de oameni care iti impartasesc stilul de viata.

Toate apartamentele au pereti dubli pentru mai multa intimitate, izolatie fonica, izolatie termica si hidroizolatie superioara.

Un apartament in XCity Towers tine cont de toate nevoile tale. Ai libertatea de a te bucura de ceea ce conteaza pentru tine. Acces facil catre servicii cheie si puncte de referinta ale orasului (mall, zona centrala, scoli si gradinite, restaurante si terase, principalele hub-uri office.

Tipuri de apartamente

Sumar Proprietati

Tip Proprietate SUPRAFATA PRET
Apartament cu 2 camere nedecomandat 41,72 mp - 42,87 mp 47,119 € - 57,359 € + TVA 5%
Apartament cu 2 camere decomandat 53,50 mp - 55,13 mp 58,545 € - 73,741 € +TVA 5%
Apartament cu 3 camere decomandat 69,81 mp - 70,10 mp 79,401 € - 92,187 € + TVA 5%

DETALII PROPRIETATI

LOCALIZARE