Teren intravilan - vis a vis de lac

450,000 €
Ovidiu
Cod imobil: CP1500297
Share:
Teren intravilan - vis a vis de lac - imaginea 1
 • Tip imobil: Terenuri

 • Pret: 450,000 €

 • Suprafata teren: 5000 mp

Detalii Proprietate:

Compania Imobiliară Eugene Estate vă oferă spre vânzare un teren de 5.000 mp intravilan, situat în zona lac Siutghol, în vecinătatea cartierului Lakeside Residence si Academia de fotbal Hagi. Conform Certificatului de Urbanism pentru informare, regimul de înălțime permis este P+2+M, POT=45% si CUT= 1,25. În imediata apropiere se întâlnesc puncte farmaceutice, medicale ( OCH Hospital), comerciale ( Carrefour, Lidl, Dedeman, Auchan), educaționale, de divertisment (sporturi nautice, pescuit sportiv, competitii sportive/fotbalistice), bancare, parcuri (faleza lacului Siutghiol), piețe, etc. Accesul la mijloacele de transport în comun facil: 5 minute până la stația de autobuz.
Nu ratati aceasta posibilitate de investitie intr-o zona aflata in plina expansiune si dezvoltare, cu o vedere splendida la lacul Siutghiol si la statiunea Mamaia.
Se acceptă toate modalitățile de plată: credit ipotecar/imobiliar si plată din surse proprii pentru achiziție. Informațiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietari.
Pentru mai multe detalii și vizionări, ne puteți contacta telefonic, specificând codul de identificare CP1500297.

Specificații:

 • Alte caracteristici:
  Acces auto, La șosea, Oportunitate de investiții, Parcelabil,
 • Amenajare străzi:
  Străzi asfaltate, Străzi de pământ, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun,
 • Priveliște:
  Vedere panoramică, Vedere spre lac,

Locație imobil: