Spatiu comercial, teren 1192 mp, casa si hala , Remetea Mare, central

340,000 €
Remetea Mare
Cod imobil: CP1509859
Share:
Spatiu comercial, teren 1192 mp, casa si hala , Remetea Mare, central - imaginea 1
 • Camere: 10

 • Tip imobil: Spații comerciale

 • Bai: 4

 • Suprafata utila: 632 mp

 • Pret: 340,000 €

 • Suprafata teren: 1192 mp

 • Nivel: Parter / P+M

Detalii Proprietate:

Compania Imobiliară Eugene Estate vă oferă spre vanzare un spatiu comercial/industrial in centrul comunei Remetea Mare, cu acces direct la soseaua principala.
Imobilul care se ofera spre vanzare are o suprafata totala de 1.192 mp de teren si este compus din doua corpuri de cladire, in suprafata totala de 758 mp , dupa cum urmeaza:
Corpul de cladire A are o suprafata desfasurata de 248 mp si este compus din 8 camere, 2 bai, bucatarie si un depozit. In spatele acestui corp de cladire se afla o terasa acoperita , in suprafata de 30 mp . Cladirea are a parter 6 camere, iar la mansarda alte doua camere si baie. Cladirea necesita renovare interioara si exterioara, insa are un mare potential in a fi folosita ca si pensiune.
Corpul de cladire B are o suprafata desfasurata de 510 mp si este o constructie mai noua. Este edificata sub forma unei hale cu usi largi de acces, automatizate, are un regim P+M , avand la parter un spatiu generos in suprafata de 265 mp pentru productie industriala si non-industriala, iar la mansarda exista camere pentru locuit/birouri. si baie.
Intre cele doua cladiri se afla o curte betonata, iar pe o latura a cladirii A se afla o gradina cu pomi fructiferi , teren care poate fi usor convertit in parcare/piscina, etc.
Intreg ansamblul de cladiri se afla in centrul comunei Remetea Mare, pe o strada laterala, linistitita, cu acces direct la sosea asfaltata, iar de acolo, la o distanta de 150 de metri, se afla DN6 (soseaua principala care tranziteaza comuna).
Beneficiaza de toate utilitatile : parcare, gaz, curent trifazic, apa, canalizare, trotuar nou, etc.
Frontul stradal este de 34 de metri.
Se accepta achizionarea prin credit.
Intreg imobilul are un mare potential pentru o investitie atat industriala, cat si non-industriala, data fiind pozitionarea lui, modularitatea cladirilor care il compun, spatiul generos , accesul rapid la A1 , DN6.
Informațiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietari. Pentru mai multe detalii și vizionări ne puteți contacta telefonic specificând codul de identificare: CP1509859

Specificații:

 • Alte caracteristici spațiu comercial:
  Centrală termică, Contorizare separată, Grupuri sanitare amenajate și utilate,
 • Parcare:
  Parcare deschisă,
 • Utilități teren:
  Apă, Canalizare, Curent, Gaz,

Locație imobil: