Anunturi imobiliare Timisoara - Peste 1000 de proprietati - Portofoliu eugene.ro

 Piata imobiliara Timisoara: Cereri si Oferte 2021

Conform statisticilor imobiliare din Romania, Timisoara reprezinta unul dintre cel mai mare potential investitional avand una dintre cele mai ridicate cresteri economice din istorie. Odata cu titlul de Capitala Culturala Europeana si numarul semnificativ de dezvoltatori imobiliari ce isi continua investitiile pe termen lung, Municipiul Timisoara fiind cunoscut atat ca centru universitar cat si centru de afaceri, oportunitatile imobiliare sunt din ce in ce mai variate, multe dintre oportunitati merita luate in considerare. 
Cererea in piata imobiliara din Timisoara este reprezentata prin interesul cumparatorilor  pentru apartamente si case de vanzare in Zona Metropolitana Timisoara si in localitatile limitrofe. Pe de alta parte ofertele imobiliare din Timisoara se concentreaza atat pe spatii comerciale in zone rezidentiale cat si pe apartamente si case noi de vanzare, ulterior fiind actualizat programul Noua Casa.

Cum se calculeaza Evolutia Pietei Imobiliare in Timisoara? (Aprilie 2021)

Pentru a defini cat mai exact aceasta evolutie, este nevoie de o serie de parametri ce nu sunt variabili atunci cand incerci sa faci o statistica in functie de numarul de tranzactii efectuate intr-un perimetru definit. Conform ultimelor statistici efectuate de diferiti specialist in domeniu, acestia bazandu-se pe date publice (online si offline), piata imobiliara in Timisoara este si va fi in crestere pe termen lung in conditiile in care Timisoara, Capitala Culturala Europeana isi va mentine proiectele imobiliare in desfasurare.