Afaceri si investitii imobiliare 2021 | Imobiliare de vanzare

Cum sa vinzi imobiliare in 2021?

Poti vinde imobiliare rapid si usor atunci cand intelegi nevoia clientului. Profesionalismul si seriozitatea sunt factorii principali atunci cand vrei sa vinzi imobiliare.

 

Ce rol are asistenta juridica de specialitate in domeniul imobiliarelor de vanzare?

Asistenta juridica adduce un aport major si anume al validarii actelor necesare ale imobilului astfel incat clientul are certitudinea ca actele sunt in conformitate cu prevederile legale.

 

Care sunt preturile imobiliarelor la vanzare?

Proprietatile rezidentiale cat si cele comerciale sau industriale sunt disponibile pentru achizitionare intr-o multime de varietati, dupa cum urmeaza: locuinte cu una sau mai multe camere, case si vile cu 3, 4 sau mai multe camere, cu una sau mai multe bai, cu teren mai mic sau mai mare, cu curte comuna sau individuala. Spatiile de birouri sunt situate atat in centrele oraselor cat si in alte zone importante, spatiile industriale sunt situate in zone din imediata apropiere a oraselor. Pretul imobiliarelor la vanzare este variabil in functie de locatie, astfel piata imobiliara din Timisoara poate fi diferita de piata imobiliara din Bucuresti. Suprafata si detaliile specific fiind alte criterii in functie de care preturile pot varia. Pentru a obtine cel mai bun pret la vanzarea imobiliarelor recomandam mereu experienta si profesionalismul agentilor imobiliari si anume acei agenti ce lucreaza pe comision doar la finalizarea tranzactiei de success.

 

Care sunt cele mai scumpe imobile de vanzare in Top 6 orase din Romania?

Cele mai scumpe imobile de vanzare sunt terenurile din Bucuresti (pretul poate ajunge si la 9 milioane de euro pentru un teren de 640.000 de metrii patrati la 7 km de Piata Victoriei, 14 euro/mp), urmate de vilele de lux din Primaverii sau Cotroceni sau Aviatiei.
Pe de alta parte cele mai ieftine imobile de vanzare se gasesc in zonele din imediata vecinatate a orasului iar cu cat distanta este mai mare de centrul Capitalei, cu atat pretul este mai mic. Astfel, apartamente ieftine de vanzare in Bucuresti se gasesc in zonele limitrofe ale orasului.
In Timisoara cele mai scumpe imobiliare de vanzare sunt terenurile din zonele centrale sau semicentrale ale orasului, urmate de vile situate in locatii de top ale orasului. Un teren de 3612 metrii patrati cu PUZ langa Iulius Town poate ajunge la 1.5 milioane euro. Cele mai ieftine apartamente de vanzare din Timisoara sunt cele cu o camera si majoritatea locuintelor din zonele limitrofe ale Municipiului.
In Cluj Napoca cele mai scumpe imobiliare de vanzare se gasesc in urmatoarele cartiere: Floresti, marasti, Zorilor, Iris, Manastur si Gheorgheni. Un apartament cu 2 camere, 65 metrii patrati utili si loc de parcare poate ajunge chiar la pretul de 800.000 euro in cartierul Floresti.
In Brasov cele mai scumpe imobiliare de vanzare sunt apartamentele tip Penthouse. Un apartament cu 4 camere din aceasta categorie poate ajunge pana la jumatate de million de euro.
In Iasi cele mai scumpe imobiliare de vanzare sunt apartamentele tip penthouse la un pret mediu de peste 300,000 euro.
In Constanta cele mai scumpe imobiliare de vanzare se gasesc la preturi cuprinse intre 400.000 si 500.000 euro iar un penthouse aproape de faleza poate ajunge la peste 1 milion de euro.

Imobiliare de vanzare: Case si Vile

Urmarteste aici lista actualizata cu case sau vile de vanzare propuse de compania imobiliara Eugene Estate in Judetul Timis si Judetul Ilfov. Peste 400 de anunturi cu preturi ce pornesc de la 40.000 euro pana la 2.000.000 euro pentru un imobil cu 30 de camere in zona ultracentrala din Bucuresti.

 

imobiliare de vanzare