Apartamente de vanzare in Timisoara - 500 de anunturi - Portofoliu eugene.ro

Apartamente disponibile de vanzare in Timisoara - Blocuri noi si blocuri vechi

Municipiul Timisoara este capitala regiunii istorice Banat (Judetul Timis) si capitala culturala europeana avand o populatie de peste 306.000 de locuitori. Timișoara este așezată în sud-estul Câmpiei Panonice, în zona de divagare a râurilor Timiș și Bega, aflandu-se la granita cu Ungaria si Serbia. Spațiul timișorean se încadrează, din punct de vedere geobotanic, în zona pădurilor de stejar. (Pădurea Verde, Pădurea Bistra, Pădurea Giroc, Șag). La sfarsitul anului 2020, orasul de pe Bega se afla pe locul trei, dupa Bucuresti, intr-un top al celor mai scumpe apartamente de vanzare din Romania din punct de vedere al pretului mediu platit per metro patrat. Peste 40 de ansambluri rezidentiale cu apartamente noi de vanzare in Timisoara si imprejurimi. Apartamentele cu o camera, doua sau trei camere, penthouse-uri aflate in zona semicentrala, centrala sau ultracentrala. Printre cele mai cunoscute ansambluri rezidentiale ce ofera apartamente de vanzare sunt: Zona Torontalului: Toronto Residence, VOX Vertical Village, Iris Armoniei, X City Towers, Campeador, Ateneo,The Ring, Europa; Zona Aradului: Sapporo Town, Complex Kubik, North Star Residence, River Residence; Zona Girocului: Geneva Residence, Green Park Concept, Cehov Residence; Zona Circumvalatiunii: City of Mara; Zona Lipovei: Adora Forest si alte cinci caldiri noi; Zona Tipografilor: Vivalia Grand,Nord One; Zona Complexul Studentesc: Vivalia; Zona Soarelui: Consorhogar, Alex Residence; Take Ionescu: ISHO; Zona Freidorf: Opportunity; Zona Ciarda Rosie: Iulia Residence,Southy Residence; Zona Blascovici: The Sun Residence, Zona Braytim: Daliei Residence, Macilor Residence; Zona Buziasului: Side Avenue; Zona Kogalniceanu: Monarch Tower; Zona Iulius Town: Ateneo 2. Judetul Timis este in topul judetelor cu cele mai multe case si apartamente noi finalizate, aprozimativ 17000, fiind pe locul 3 dupa Cluj si Bucuresti.

 

Care sunt preturile apartamentelor din Timisoara si imprejurimi?

In medie pretul la vanzare al unui apartament in Municipiul Timisoara este de 1.310 euro/mp, plus 4% faţă de acum un an. Preturile apartamentelor din Timisoara sunt printer cele mai mari din tara iar zonele in dezvoltare sunt: Zona Torontalului, Piata Consiliul Europei, Zona Lipovei, Take Ionescu, Calea Girocului, Dumbravita, Comuna Giroc, Mosnita Noua si Mosnita Veche. Pe eugene.ro gasesti peste 500 de apartamente de vanzare in Timisoara cu preturi ce pornesc de la 33.000 euro pentru un apartament cu o camera la demison in Zona Elisabetin sau 35.000 euro pentru un apartament la curte comuna in zona Traian pana la 140.000 euro pentru un apartament de lux cu 4 camere la parter in zona  Iulius Town sau 250.000 euro pentru un apartament cu 3 camere, o baie si o suprafata de 105mp utili situat intr-o cladire istorica in Piata Victoriei. Pe de alta parte pretul mediu al apartamentelor cu cu alta destinatie (SAD) in Timisoara este mereu in functie de locatie, acces stradal si de suprafata utila. Pe eugene.ro gasesti apartamente cu alta destinatie la 48.000 euro in Giroc sau in Zona Bucovina, 2 camere la 76.000 euro.

 

Unde gasesti cele mai ieftine apartamente de vanzare in Timisoara?

Potrivit ultimelor statistici de analiza a pietei imobiliare din Timisoara, cele mai mari preturi sunt in zona ultracentrala si anume Piata Unirii, Piata Victoriei, Bastion si Medicina avand un pret mediu de 1610 euro pe metro patrat. In continuare pentru 1380 euro pe metro patrat se sitieaza zona Complexul Studentesc si Zona Torontalului unde se pot gasi apartamente de vanzare cu un pret mediu de 1340 eurp pe metro patrat.
Cele mai ieftine apartamente de vanzare se gasesc in Zona Sud-Vest si o mica parte a zonei de Nord (Zona UMP). In Calea Sagului, Dambovita si Iosefin pretul mediu este de 1190 euro pe metro patrat.

 

Care este cel mai bun profil investitional in rezidential nou sau vechi in Timisoara?

In present, orasul Timisoara reprezinta cel mai bun profil investitional atat pe residential vechi cat si pe residential nou. Pe scurt cel mai bun profil investitional este strict nevoia noastra de locuire si ce ne reprezinta mai bine pentru ca atat residential nou cat si residential vechi prezinta vantaje cat si dezavantaje.

 

Unde gasesti apartamente de vanzare in cladiri istorice din Timisoara?

Fiind deja in topul destinatiilor turistice din Romania, Timisoara se poate mandri cu o categorie larga de stiluri arhitecturale: baroc, eclectic, seccesion vienez si maghiar, neoromantic, neogotic si neoclasic. 
Piata Operei, Piata Libertatii, Piata Unirii si Sfantul Gheorghe sunt cladiri istorice ce pun in evidenta stilul unic timisorean.

ApartamenteDeVanzareTimisoara