Cariere

Joburi disponibile

Broker Imobiliar București
Broker Imobiliar Timișoara
Broker Imobiliar Arad
Broker Imobiliar Brașov
Broker Imobiliar Cluj-Napoca
Broker Imobiliar Iași
Broker Imobiliar Constanța

De ce noi?

Cu o istorie de 20 de ani pe piața imobiliară, Eugene Estate s-a dezvoltat ca o companie din ce în ce mai vizibilă pe piața de profil din România. Începând din anul 2000, de când activăm în acest domeniu, ne-am dezvoltat constant și am devenit experți în domeniul imobiliar..

Am oferit consultanță pentru peste 10.000 de tranzacții imobiliare, funcționând ca un liant bazat pe perfecționare și profesionalism, adaptându-ne constant la modificările care apar pe piața imobiliară. Cu un portofoliu ce cuprinde peste 3500 de proprietăți, suntem un jucător important pe piața imobiliară din România, având sedii atât în Timișoara, cât și în București.

Echipa noastră cuprinde peste 100 de oameni dedicați, responsabili și pasionați, iar fiecare dintre noi are un scop bine stabilit și toate serviciile pe care le oferim sunt orientate către satisfacerea cerințelor clienților noștri.

Dacă vă doriți să vă alăturați unei echipe de experți în domeniul imobiliar consultați oportunitățile din cadrul companiei Eugene Estate în secțiunea de “Joburi disponibile”.

Peste 20 Ani Experiență
Peste 10.000 de tranzacții încheiate
Peste 3500 de proprietăți în portofoliu

Beneficii

În cadrul companiei Eugene Estate veți avea oportunitatea de a vă dezvolta profesional într-un mediu dinamic și modern, alături de colegi care îmbină entuziasmul cu profesionalismul și cu tehnicile de lucru avansate. De-a lungul anilor am depus eforturi constante pentru a putea crea cele mai bune soluții pentru clienții noștri, dar la fel de mult ne-am concentrat și pe crearea unui mediu de lucru plăcut, pentru a le oferi cele mai bune condiții oamenilor dedicați muncii lor care au ales să facă parte din echipa Eugene Estate.

Colectiv tânăr,
energic
Traininguri
profesionale
Stabilitate
profesională
Program
flexibil
Venituri competitive
în funcție de performanță
Spațiu de lucru
modern și primitor
Deschidere spre
idei inovative
Dezvoltare
personală