12 June 2018

Licitatie: Apartament nou cu pret de pornire de 40.000 de euro

Apartamentul scos la licitatie are trei camere, este situat in ansamblul rezidential privat Livezilor Residence din zona de nord-vest a Timisoarei si dezvoltat in stransa colaborare cu Eugene Estate. Important de mentionat este ca locuinta nu este executata silit. De ce este scoasa la vanzare la un pret de pornire cu aproape 50% mai mic decat cel al pietei? Ansamblul rezidential privat Livezilor Residence, situat in partea de nord-vest a Timisoarei, compus din cinci imobile tip vila in regim de inaltime P+2 , cu cate trei apartamente pe nivel, a fost demarat si realizat in stransa colaborare cu compania imobiliara Eugene Estate. Raportul calitate-pret a fost, un motiv ca oferta de locuinte din Livezilor Residence sa se epuizeze rapid.

In conditiile actuale, aflandu-ne la finalul acestui proiect de succes, compania noastra a ales sa ofere aceasta oportunitate de achizitie a unui apartament nu doar clientilor din portofoliu, si mai mult decat atat, nu doar unei singure persoane. Astfel, prin organizarea unei licitatii, oferim tuturor posibilitatea de a intra in posesia acestei locuinte, iar cine se va arata cel mai interesat va deveni proprietar”, declara Ovidiu Lazarescu, team manager al echipei noastre.

Apartamentul ce urmeaza a fi scos la licitatie, confort 1, decomandat, are trei camere, suprafata utila de 64 de metri patrati, este situat la parter inalt si este compartimentat astfel: doua dormitoare, living plus bucatarie open space, baie cu cada si geam, hol de acces generos. Dispune de centrala proprie si retea de calorifere, instalatii sanitare, parchet, gresie, faianta, ferestre cu tamplarie PVC, usi interioare celulare, usa intrare de metal. Constructia imobilului a fost demarata anul trecut, iar in prezent este finalizata.

Pretul de pornire al apartamentului, situat la jumatatea valorii de piata, este unul foarte atractiv. Astfel, posibilitatea de a intra in posesia acestei locuinte este oferita unui segment mai larg de cumparatori. Mai mult decat atat, ca metoda de achizitie este acceptata si varianta de creditare bancara, atat prin credit ipotecar, cat si prin programul Prima Casa.

Comparativ cu alte licitatii de imobile – o varianta foarte cunoscuta este cea organizata pentru imobile aflate in executare silita – in cadrul licitatiei organizate de catre compania noastra, participantii au posibilitatea de a viziona proprietatea atat fizic, cat si prin intermediul realitatii virtuale, la sediul companiei.

Aceasta este prima licitatie de acest gen si constituie o noutate pe piata imobiliara din capitala Banatului. Acest eveniment se adresează tuturor potentialilor cumparatori, atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, doritorilor de o resedinta pe termen lung, precum si celor care achizitioneaza apartamentul in scop investitional pentru a fi rentabilizat ulterior prin inchiriere.

Toti participantii la licitatie vor avea de castigat. Vom oferi consultanta imobiliara ulterioara tuturor licitatorilor in vederea achizitiei unei alte proprietati asemanatoare sau a uneia care corespunde perfect criteriilor de cautare a acestora”, sustine colegul nostru Ovidiu Lazarescu.

Locatia si data sunt deja stabilite: evenimentul se va desfasura la sediul companiei noastre, situat in Bega Shopping Center, etajul 2, in ziua de miercuri, 20.06.2018, la ora 10:30.