23 April 2019

Lansare CEIR - Comunitatea Elitelor in Imobiliare din Romania

Vineri, 19 Aprilie 2019, a fost o zi importanta pentru noi. Agentia noastra, impreuna cu alte doua cele mai puternice agentii de imobiliare din Romania, au pus bazele unei comunitati de mult asteptate pe piata imobiliara din tara noastra: CEIR - Comunitatea Elitelor in Imobiliare din Romania.

Misiunea CEIR este cresterea si dezvoltarea unei comunitati a tuturor elitelor in imobiliare din Romania, unde oamenii elitelor impreuna, prin educatie de calitate, networking si pefectionare continua, schimba perceptia consumatorilor de imobiliare despre aceasta industrie.

Evenimentul a avut loc la hotelul Sheraton in Bucuresti, avandu-l ca moderator pe Dan Tiganu, CSO in Bucuresti Eugene Estate. La primul panel de discuții cu titlul ”Avantajele unei comunitati a elitelor imobiliare din Romania” au participat: Mihai Sava, Business Manager Storia.ro si OLX imobiliare, Adrian Erimescu Co-Founder si CEO Imobiliare.ro si Cosmin Ghinea, Director General Lajumate.ro.

Cea de-a doua parte a zilei a fost dedicata profesionistilor in imobiliare. Bogdan Comanescu, unul din cei mai buni traineri de vanzari din Romania, detinator al titlului de ”Cel mai bun speaker al anului” a sustinut un curs intensiv numit “The conquerors”, continand aspecte legate de leadership in vanzari, precum si tehnici avansate de vanzari. Pe durata a sase ore, participantii au descoperit aspecte teoretice si practice, intr-o forma interactiva si provocatoare.