26 March 2021

Apartamente de vânzare Timișoara | Proprietăți recomandate Eugene Estate

Compania imobiliara Eugene Estate va propune spre vanzare:

1. Ansamblu rezidential cu apartamente cu 1, 2 si 3 camere,pozitionat intr-o zona linistita din Timisoara,
Imobilul este de tip confort 1, model decomandat si semidecomandat la alegere fiind compartimentate astfel: iving de dimensiuni generoase, bucatarie open space, hol cu acces spre toate incaperile locuintei, dormitor luminos, baie cu geam, parcare exterioara contra cost, lift.
Se poate achizitiona la 950 euro m.p TVA inclus.
Apartamentele se achizitioneaza fara gresie faianta, parchet si usi interioare.
Termen de finalizare inceputul anului 2022.
Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati atat telefonic cat si online, specificand codul de identificare CP1126269.

apartamentedevanzaretimisoara

2. Apartament superb, complet mobilat si utilat, cu o priveliste deosebita. Este situat la et 8/9 intr-un bloc cu lift. Dispune de 3 camere spatioase si este compus din: 2 dormitoare, bucatarie open space, living, baie, hol, balcon. Tot apartamentul a fost complet renovat, de la instalatiile sanitare la electrice, cu cele mai bune materiale de pe piata.
Se vinde complet mobilat/utilat
Balconul este accesibil din dormitor si are o priveliste deosebita catre raul Bega
Pentru mai multe informatii si vizionari specificati-ne codul CP1151349.

apartamentetimisoara

3. Apartament cu 2 camere in zona Iosefin. Imobilul este situat la parterul unui bloc de apartamente a carei constructie a fost finalizata in anul 1960.
Apartamentul dispune de o suprafata construita de 70.08 m.p. si o suprafata utila de 58.4 m.p.
Configuratia apartamentului este de tip semidecomandat , el fiind format din: 1 dormitor incapator, 1 living luminos, 1 bucatarie complet mobilata si utilata, 1 baie cu obiect sanitar tip cada, 1 hol prin continuitatea caruia se face intrarea in camere. Un plus de valoare adus acestui apartament il constituie balconul de mari dimensiuni si boxa de 20 m.p. Particulitățile acestui imobil sunt bine conturate și puse în evidență, acesta oferind un grad sporit de confort viitorilor locatari.
Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati atat telefonic, cat si online specificand codul CP1151654.

apartamentetimisoara2camere

Vezi lista actualizata cu apartamente de vanzare in Timisoara. Pentru mai multe informatii contacteaza-ne si iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.