25 March 2021

Apartamente de vânzare București | Proprietăți recomandate Eugene Estate

Compania Imobiliara Eugene Estate va propune spre vanzare:

1. Apartament de 3 camere decomandat, situat la etajul 2 din 4, intr-un imobil nou de tip boutique.
Blocul este aplasat in zona Pipera, langa rond OMV. Aces facil in cea mai dezvoltata zona de nord a Bucurestiului. Un apartament ideal pentru cei care muncesc in zona de business a capitalei, sau pentru investitie. Materiale de calitate premium (peretii interiori sunt din YTONG de 20 cm). In pret sunt incluse si finisajele la alegere, încălzire prin pardoseala (termostate in fiecare camera) Pretul este 115.000 +TVA.
Blocul dispune si de locuri de parcare subterane si supraterane, care se pot cumpara aditional.
Pentru mai multe detalii si vizionari, ne puteti contacta telefonic, specificand codul de identificare CP963058.
ApartamenteBucuresti

2. Apartament cu 3 camere, decomandat, situat in zona Decebal, in vecinatate pietei Alba Iulia. Imobilul se afla intr-un bloc de apartamente construita in anul 2010, la etajul 3/11 , detine o suprafata totala de 156 m.p, din care suprafata utila este 106 terase in suprafata de 13 m.p. Locuinta este alcatuita din doua dormitoare, un living, o bucatarie doua bai, doua holuri ,doua terase.
Apartamentul este nou si se vinde mobilat si utilat. Amenajarea a fost facuta de o societate specializata in amenajari de lux impreuna cu o casa de arhitectura ce a supervizat lucrarile. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, cum ar fi : parchet premium stratificat din stejar, sanitare Kludi, Ideal Standard, Villeroy&Boch, gresie portelanata, Bisazza.
Pentru mai multe detalii si vizionari, ne puteti contacta telefonic, specificand codul de identificare CP1119263

VanzariDeApartamenteInBucuresti

3.  Vila individuala situata in comuna Berceni, la doar 5 minute de mers pe jos de Bulevardul 1 Mai.
Casa este construita in anul 2010, are o suprafata utila de 143 mp si o suprafata totala de 164 mp.
Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ne contactati mentionand codul CP1119897.Viladevanzarebucuresti

Vezi lista actualizata cu apartamente de vanzare in Bucuresti. Pentru mai multe informatii contacteaza-ne si iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.