23 September 2020

Apartament cu patru camere – Oportunitati si avantaje

Când cauți locuințe cu mai multe camere, acordă atenție apartamentelor cu patru camere. Această ofertă va fi deosebit de relevantă pentru familiile numeroase, cu copii. La achiziționare proprietatii poți avea mai multe avantaje, și unul dintre acestea este posibilitatea de a organiza interiorul după propriul gust. De multe ori, apartamentele pot fi dotate cu două băi, cu terase, care oferă spațiu suplimentar ce poate fi folosit cu înțelepciune. Cu cât sunt mai multe camere, cu atât holurile sunt mai spațioase. De asemenea, pe astfel de holuri poți amplasa dulapuri, rafturi și elemente decorative, poți zonifica spațiul după cum dorești, și chiar dacă familia este numeroasă, fiecare va avea propriul colț.

Ce să iei în considerare și la ce să te uiți atunci când alegi un apartament?

Spațiul de locuit și cel suplimentar. Există apartamente imense și apartamente mici, dar sunt împărțite în 3-4 camere. Prin urmare, atunci când vizualizezi ofertele, fii atent la suprafața totală pe care o vei folosi. Plusurile fără îndoială, sunt balcoanele spațioase și vitrate, holurile și aspectul avantajos.

Locație. Apartamentul ar trebui să fie în apropiere de mijloce de transport în comun, în centru, lângă șosele majore, și în acest caz, apartamentul este mai scump, dar vei avea mai multe avantaje. 

Infrastructură. Dacă există magazine, bănci, farmacii, centre comerciale și restaurante în apropiere, precum și școli și grădinițe, acest lucru va economisi semnificativ timpul în viața de zi cu zi.

Tipul casei, anul construcției. Atunci când cumperi un apartament într-un bloc vechi, ia în considerare starea nu numai a apartamentului în sine, ci și a comunicărilor generale ale casei. Află anul finalizării construcției și tipul clădirii (aspectul, înălțimea plafonului și alte puncte importante care depind direct de acest lucru). Dacă blocul de apartamente este acoperit cu panouri acesta poate fi călduros și izolat fonic, iar dacă nu, poate fi zgomotos și rece. Blocurile  din cărămidă solidă sunt mai puțin frecvente, și cu toate acestea, sunt cele mai atractive opțiuni pentru cumpărători.

Partea însorită sau umbră. Ia în considerare cantitatea de lumină solară care va intra prin ferestre. Acesta este un indicator important pentru bunăstare și dispoziție, mai ales în sezonul rece.

Cartier cu rezidenți. Nu este întotdeauna posibil să afli ce vecini locuiesc deasupra sau în apropiere. Dacă tăcerea este foarte importantă, încearcă să cumperi un apartament doar la etajele superioare.

Starea scării, precum și alți factori. De exemplu, o curte liniștită, fără baruri în apropiere, este un factor care poate face o mare diferență pentru familiile cu copii.

Proiectarea și amenajarea unui apartament mare

Ia întotdeauna în considerare oportunitățile de îmbunătățire. De exemplu, cu cât plafoanele sunt mai ridicate, cu atât va trebui făcut mai puțin efort pentru a extinde vizual camera. Cu cât baia este mai spațioasă, cu atât se va petrece mai puțin timp pentru a decide ce mașină de spălat să cumperi și cum să se potrivească dimensiunile acesteia între baie și perete.

Distanța dintre pereți. Cel mai simplu mod de a implementa un proiect mai spațios,  este să cumperi un apartament cu un aspect echilibrat geometric. De exemplu, camerele pătrate sunt mult mai convenabile decât cele dreptunghiulare alungite.

Hol de intrare spațios. Chiar dacă apartamentele pot fi zonate astfel încât să existe suficient spațiu pentru toată lumea, și holul de la intrare ar trebui să fie destul de spațios. Un hol mare oferă o mulțime de posibilități.

Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile de care e bine sa tineti cont atunci cand cautati apartamente in Timisoara cu 4 camere sau in orice alt oras. In portofoliul nostru puteti gasi astfel de proprietati, si de asemenea, peste 215 apartamente cu 4 sau mai multe camere disponibile in Bucuresti.