21 September 2020

Apartament cu 3 camere – O investitie profitabila

Apartamentul trebuie să fie confortabil și mare. Locuința cu trei camere este deosebit de populară astăzi, mai ales când alegerea este făcută de o familie numeroasă. Principalul plus este că într-un astfel de apartament toată lumea va avea un colț al său personal. Mai mult, astăzi fiecare persoană trebuie să aibă spațiul său intim, adică o camera a sa, ceea ce înseamnă că nimeni nu poate încălca spațiul personal al fiecăruia dintre locuitorii apartamentului, fără permisiunea specială. Problema băilor și toaletelor este, de asemenea, bine gândită. Apartamentele mari cu mai multe camere oferă două băi pentru a evita așteptarea în timpul dimineții, când toată lumea trebuie să meargă la serviciu sau la școală. De asemenea, apartamentele cu trei camere au un hol larg, unde este ușor și confortabil să te miști chiar dacă familia este numeroasă.

Cumpără apartament într-o clădire nouă

Un apartament mare cu trei camere are o suprafață nu numai mare, ci și cel mai convenabil spațiu, în ceea ce privește aspectul său interior. Apartamentul poate fi decomandat sau semi-decomandat, în funcție de anul construcției blocului. Dacă apartamentele sunt noi, atunci cu siguranță apartamentul cu trei camere este decomandat, iar dacă este construit cu ani în urmă, atunci acesta poate fi nu numai decomandat, ci și semi-decomandat. Desigur că prețurile diferă, nu numai în funcție de acest lucru, ci și în funcție de zona în care este amplasat. Mai mult decât atât, există oferte de vânzare apartamente cu trei camere complet mobilate. In portofoliul Eugene Estate poti găsi astfel de oferte de apartamente de vanzare, unde nu trebuie să faci reparații și nici să cumperi mobilă înainte de a te muta. De asemenea, în blocurile noi construite, arhitecții și dezvoltatorii au dotat apartamentele cu pardoseli laminate, ferestre moderne din termopan, instalații sanitare necesare și contoare pentru furnizarea / consumul de căldură, apă și gaz. În astfel de cazuri, tarifele la utilități sunt mult mai mici, față de apartamentele din blocurile vechi. Clădirile noi sunt de preferat din cauza lipsei complete de „istorie” a apartamentului. 

Investește în mod profitabil

Apartamentele moderne cu mai multe camere sunt confortabile, spațioase și perfecte pentru familiile cu copii. Însă, cel mai important, un astfel de apartament, poate fi o investiție excelentă. Astăzi există o serie de programe și oferte flexibile pentru achiziționarea unei case atât de profitabile. Aici se pot menționa creditele profitabile, un sistem unic de rate cu o plată inițială. De regulă, se cere un avans, iar apoi costul este plătit în rate egale. Cel mai adesea, apartamentele cu trei camere sunt cumpărate de familii cu unul sau mai mulți copii. Prezența a trei camere separate permite crearea de spații independente pentru soți și copii. Când fiecare membru al familiei are propria sa cameră, stresul este eliminat, iar microclimatul din casă se îmbunătățește. De asemenea, fiecare își desfășoară activitatea sa fără a interfera unul cu celălalt. În plus, o suprafață mare face posibilă primirea oaspeților într-un mediu confortabil.