26 October 2020

5 Lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand vizionezi un apartament

Daca vrei sa cumperi un apartament, atunci trebuie sa ai informatiile corecte despre locatie si facilitati. De asemenea trebuie sa vizionezi apartamentul punand accent pe aflarea aspectelor care te intereseaza. Astfel, in momentul achizitiei vei putea sa te bucuri de decizia pe care ai luat-o si sa iti incepi un nou capitol al vietii intr-un loc pe care sa il apreciezi.

Iata care sunt principalele 5 lucruri de care este bine sa tii cont atunci cand vizionezi un apartament pentru vanzare:

1. Locatia

Zona in care este pozitionat apartamentul ti se potriveste? Cartierul este cel pe care il doresti? Localizarea este potrivita? Ai distantele bune fata de locurile importante pentru tine? Acestea sunt cateva dintre aspectele legate de zona in care vrei sa locuiesti, pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand te duci la o vizionare. Poti sa vezi stilul arhitectural din preajma blocului, celelalte constructii sau planurile de dezvoltare care exista. In functie de acestea, poti analiza situatia din prezent si te poti raporta la ceea ce urmeaza in viitor. O casa este o investitie care are beneficii pe termen lung si de aceea este bine sa iei decizia corecta.

2. Pretul cerut si costuri suplimentare

Atunci cand mergi la o vizionare trebuie sa stii care este pretul apartamentului, daca el este sau nu negociabil si care sunt termenii legali de vanzare. De asemenea este bine sa stii daca poti face o oferta secundara, daca poti avea alte beneficii sau daca exista si costuri suplimentare. Toate acestea iti vor oferi un punct de plecare si te vei raporta intotdeauna la bugetul tau.

3. Pozitionarea fata de locurile verzi sau magazinele importante

Locatia apartamentului este la fel de importanta precum aspectul din interiorul lui. Asadar, este bine sa tii cont de distantele pe care trebuie sa le parcurgi pana la diverse centre comerciale sau alte zone importante pentru tine. In functie de stilul tau de viata, poti alege un apartament care este in centrul orasului sau in alte zone care se potrivesc nevoilor tale. Fiecare parte a unui oras are beneficiile sale.

VizionareApartamenteDeVanzare

4. Spatiul functional, impartirea camerelor si dimensiunea acestora

Interiorul apartamentului este cel care te poate convinge sa il cumperi. Asadar, marimea lui, impartirea camerelor si pozitionarea acestora, iti pot oferi o imagine de ansamblu asupra modului in care vei trai. Poti verifica daca ai o bucatarie indeajuns de mare, daca ai o baie sau doua, daca ai un dormitor in care incape sau nu un pat matrimonial.

5. Apartament nou sau vechi?

Este bine sa cumperi un apartament nou sau vechi? Nu exista nici un raspuns corect. Tu esti cel/cea care decide acest lucru, in functie de nevoile si dorintele tale. Asadar, un apartament nou sau unul vechi poate sa fie perfect pentru ceea ce visezi tu.

In concluzie, atunci cand vizionezi un apartament trebuie sa fii atent/a la aspecte ce tin de constructia blocului, de imprejurimi, de vecinatati sau raport calitate-pret, pentru a putea lua decizia corecta.

Pentru mai multe detalii in legatura cu achizitionarea unui apartament din portofoliul nostru ne puteti contacta pentru a intra in legatura cu unul dintre brokerii nostri care va pot ofeti toate informatiile de care aveti nevoie.