Apartament cu 2 camere in Mehala

82,803 €
Timisoara
Cod imobil: CP1384515
Share:
Apartament cu 2 camere in Mehala - imaginea 1
 • Camere: 2

 • Tip imobil: Apartamente

 • Bai: 1

 • Tip specific: Bloc de apart.

 • Suprafata utila: 55 mp

 • Pret: 82,803 €

 • Nivel: 2 / 1S+P+3E+4R

 • An constructie: 2021

Detalii Proprietate:

Compania imobiliara Eugene Estate va propune pentru vanzare apartament cu 2 camere in complex rezidential nou de tip P+3+ER. Apartamentul este situat la etajul 2, are o suprafata utila de 55.20 mp si este alcatuit din living cu bucatarie open space, dormitor, baie, hol generos si balcon in suprafata utila de 12.14 mp.
Bucataria poate fi inchisa sau open space. In vecinatatea bucatariei se gaseste un spatiu pentru loc de luat masa cu posibilitatea amplasarii unei mese si 4 sau 6 scaune. Accesul pe terasa apartamentului se face din camera de zi.
Camera de zi este spatioasa, avand posibilitatea amplasarii unei canapele cu 2 fotolii si masuta de cafea plus zona de TV.
Baia are cada, WC si lavoar.
Fiecare dintre incaperile bucataria si baie au fereastra. Baia este amenajata in standard cu cada dar aceasta poate fi inlocuita cu cabina de dus, la cerere.
Finisajele apartamentului sunt de calitate superioara: gresia si faianta sunt de import Italia, parchetul este de import Austria, usile interioare sunt din mdf, obiectele sanitare sunt de import Polonia, bateriile sunt de import Germania, usa de acces in apartament este pe structura metalica, cu fatetele de lemn si interior din polistiren pentru o foarte buna izolare termica si fonica.
Pachetul standard prevede parchet in living, dormitoare si holuri; gresie in baie, bucatarie si terasa.
Izolatia fonica intre etaje este asigurata de polistirenul din pardoseala.
Tamplaria PVC este de calitate superioara, 7 camere si 3 sticle (tripan): Climaguard Solar 4, F4 si LOW E asigura un foarte bun coeficient termic cat si o foarte buna izolatie fonica. Sunt incluse pervazele interioare si exterioare.
Instalatia sanitara si termica contine toate tevile si conductele necesare, distribuitoarele, centrala termica in condensatie, caloriferele cat si obiectele sanitare: vas WC suspendat + rezervor incastrat + capac, vana + baterie, lavoar + baterie. Instalatia termica este formata conducte din cupru izolat.
Sistemul termoizolant este realizat cu polistiren de grosime 10 cm. Spaletii ferestrelor sunt de asemenea izolati cu polistiren extrudat iar terasele sunt invelite in polistiren expandat.
Confortul termic este asigurat de centrala proprie cu incalzire prin pardoseala.
Apartamentul are acces la sistemul de supraveghere video al imobilului.
Exista posibilitatea achiziotionarii unui loc de parcare suprateran la pretulde 4.000 euro (TVA inclus) sau la subteran la pretul de 7.500 euro (TVA inclus).
Cladirea este dotata cu lift.
Dispune de toate utilitatile.
Complexul rezidential dispune de apartamente cu 2 camere cu preturi cuprinse intre 80.300 si 94.300 Euro in functie de suprafata.
Informațiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietari.
Pentru mai multe detalii și vizionări, ne puteți contacta telefonic, specificând codul de identificare CP1384515

Specificații:

 • Alte spații:
  Lift,
 • Amenajare străzi:
  Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun, Străzi pietruite,
 • Izolații termice:
  Izolație exterioară,
 • Utilități generale:
  Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon,
 • Stare interior: Ultrafinisat

Locație imobil: